Lediga Tjänster – En engagerad handelsutvecklare

 

Vill du vara med och utveckla tillväxtorten Ulricehamn?

Nu söker vi en engagerad handelsutvecklare!

Näringsliv Ulricehamn AB, Ulricehamns Cityföreningen och fastighetsägarna i Ulricehamn samverkar för att utveckla handeln i Ulricehamn. Ulricehamn befinner sig i en
spännande utvecklingsfas och nu söker vi en driven person som kan arbeta strategiskt, målinriktat och få saker att hända.

Du är en utåtriktad person som gillar att samverka. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas måste du ha en särdeles god förmåga att samarbeta med olika intressenter, kunna leda olika projekt, vara lyhörd och flexibel.

Erfarenhet av ledarskap, projektledning, ekonomi, marknadsföring och goda onlinekunskaper är önskvärda meriter för att lyckas i arbetet. Du är duktig på att kommunicera, kan hantera sociala medier, hemsidor och har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har vana av att utveckla projekt och söka finansiering för dessa.

Arbetsbeskrivning

  • Inför styrgruppen ansvara för genomförande och ekonomi
  • Hålla personlig kontakt med handlare och andra intressenter genom bl a informationsmöten, nyhetsbrev och sociala medier
  • Ansvara för hemsida, kunna skapa annons- eller marknadsföringsmaterial (ange gärna vilken programvara du är van att arbeta med)
  • Utveckla och genomföra olika evenemang
  • Svara för marknadsföring av stadskärnan med stöd av Näringsliv Ulricehamn
  • Utveckla samverkansformerna mellan olika intressenter i stadskärnan
  • Söka projektmedel, driva och medverka i utvecklingsprojekt
  • Arbeta för fler butiksetableringar


För tjänsten krävs att du är utåtriktad, har starkt driv, är självgående och har hög arbetskapacitet. Arbetet innefattar mycket varierande arbetsuppgifter, vilket kräver att du
arbetar strukturerat. Du ska ha god vana av att kommunicera i olika digitala kanaler och i sociala medier. Kunskap i att arbeta i bildredigeringsprogram som Photoshop och InDesign är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Anställningsform

Anställningen är på 100 %. Relevant högskoleutbildning eller för uppdraget lämplig arbetslivserfarenhet.

Ansökning
För frågor kontakta Camilla Palm tf VD Näringsliv Ulricehamn på  camilla.palm@nuab.eu

Skicka in din ansökan redan idag, då urval sker löpande till camilla.palm@nuab.eu