Kalender

24 april

Deklarera din enskilda firma

17:00 - 20:00 Skatteverket Borås

Nu är det dags att deklarera! Om du ska lämna deklaration för din enskilda firma kan du besöka Skatteverkets kostnadsfria informationsträff i Borås den 24 april klockan 17:00-20:00. Det finns även möjlighet att delta i webbseminarium. Mer information och anmälan!

4 maj

Fredagsklubben

07:00 - 09:00 Hotell Bogesund

Frukostmöte som arrangeras i samarbete mellan Företagarna och Näringsliv Ulricehamn AB. Den här gången har vi glädjen att välkomna och få lyssna till Sonny Lööf som pratar om Mental Klarsikt. Läs mer och anmäl dig här!

9 maj

Välkommen på sopplunch

11.45 - 13.00 Fiskebackens Bowling, Fiskaregatan 7

Näringsliv Ulricehamn bjuder in alla företagare i Ulricehamns kommun till sopplunch. Vi vill ge dig möjlighet att träffa andra företagare, kommunala tjänstemän och politiker på ett lätt och trivsamt sätt. Sopplunchen är ett återkommande evenemang och en plattform för er företagare att träffa kommunala tjänstemän och få information om vad som händer i kommunen.  Givetvis blir tillfälle för att utbyta idéer och erfarenheter och knyta nya kontakter! Läs mer och anmäl dig här!

22 maj

Hur kan vi öka investeringsvilja och tillväxt inom svensk mjölkproduktion?

16:30 - 20:00 Rådde gård, Länghem

Gröna Möten Sjuhärad hälsar välkommen och bjuder in till sitt premiärevenemang  och uppstart för Gröna Möten Sjuhärad. Denna kväll kommer belysa denna aktuella fråga med intressanta inslag från Arla medlemsservice, European Dairy Farmers och det lokala exemplet i Kullingsjö Lantbruk i Vårgårda. Mer information och hur du anmäler dig!

12 juni

Hur har företagsklimatet utvecklats i Ulricehamn?

11:30 - 13:00 Hotell Bogesund

Varmt välkommen till en presentation av det senaste resultatet från Svenskt Näringslivs årliga undersökning om det lokala företagsklimatet. De går igenom hur företagsklimatet utvecklats i Ulricehamn under den senaste mandatperioden samt har en dialog om vad som är viktigt inför de nästkommande åren. Hur kan du utifrån din roll bidra till ett bättre företagsklimat? Läs mer och anmäl dig här!