Kalender

28 november

Hur mycket pengar spenderas i Ulricehamns centrum?

08:30 - 09:30 Hotell Bogesund

Inbjudan till frukostträff: Hur många bor, arbetar och shoppar i Ulricehamns centrum? Hur mycket pengar omsätts och vilka branscher är vinnare? Dessa och fler frågor kommer ni få svar på när Fastighetsägarna presenterar rapporten Cityklimatet som beskriver hur detaljhandeln och annan service utvecklas i våra stadskärnor över tid. I rapporten mäts omsättning, marknadsdelar, verksamheter och antal arbetstillfällen i stadskärnan. I rapporten ingår 52 av våra svenska stadskärnor. För vem: Fastighetsägarnas medlemmar i Ulricehamn, Cityföreningens medlemmar, tjänstemän och politiker från Ulricehamns kommun. De bjuder på kaffe och fralla. Anmäl dig här!

30 november

Kompetensutveckling för dig som arbetar inom besöksnäringen

08.00 - 10.00 Åsundsholms Herrgård

Näringsliv Ulricehamn AB/Ulricehamns Turistbyrå bjuder in till en inspirationsfrukost och ett uppstartsmöte med temat kompetensutveckling. Arbetet med webbsidan för Ulricehamns Turistbyrå kommer framöver se lite annorlunda ut. Därav kommer informationen som finns på turistentreprenörernas hemsidor och i de sociala medierna bli än viktigare. Läs mer och anmäl dig här!

1 december

Fredagsklubben

07.00 - 08.30 Hotell Bogesund

Frukostmöte som arrangeras i samarbete mellan Företagarna, Cityföreningen och Näringsliv Ulricehamn AB. Den här gången har vi glädjen att välkomna och få lyssna till Carina Wilhelmsson som driver sju McDonaldsrestauranger, den senaste var den nya restaurangen i Ulricehamn. Över 350 personer arbetar idag på hennes restauranger. Läs mer och anmäl dig här!

7 december

Informationsträff på Skatteverket: Ny företagare – enskild firma

14.00 - 17.00 Skatteverket i Borås

En informationsträff för dig som nyligen registrerat en enskild firma. Vi går igenom skatter och avgifter samt hur du enkelt redovisar uppgifterna till oss genom våra e-tjänster. Läs mer och anmäl dig här!

22 februari
2018

Presentera och Briljera

09.00 - 16:30 Hotell Bogesund

Välkommen till Susanne Petterssons kurs ”Presentera och Briljera”. Om du med stolthet, trygghet och glädje önskar utveckla din förmåga att tala inför dina kollegor, dina elever, ditt idrottslag eller inför det stora bröllopssällskapet är detta kursen för dig – alla kan lära sig att fånga en publik! Läs mer på hennes hemsida.