Kalender

22 februari

Spara pengar- jobba förebyggande med arbetsmiljö

12.00 - 13.30 Björkedal konferens och boende, Björkedal 101 Blidsberg

Lunchföreläsning om arbetsmiljö och hur du som arbetsgivare kan förebygga och främja en god arbetsmiljö. Johanna Petersson är beteendevetare och har i många år arbetat med arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor både i offentlig och privat sektor. Hennes föredrag har utgångspunkt i Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS2015:4. och vänder sig främst till arbetsgivare med minst 5 anställda. Johanna kommer berätta om och ge tips på hur man genom systematiskt arbetsmiljöarbete kan skapa en arbetsplats där människor trivs, mår bra och även presterar bra. Läs mer och anmäl dig här!

5 mars

Levande Landsbygd med Jerry Engström

18:30 - 20:30 Rådde Gård Länghem

forelasning-landsbygd-jerryJerry Engström föreläser om ”Hur vi tillsammans bygger en levande landsbygd” Han pratar platsutveckling och landsbygdens möjligheter, ger inspirerande exempel och tips på hur man kan gå tillväga för att lägga grunden till en levande landsbygd. Jerry är själv företagsledare, driver Friluftsbyn är en mycket inspirerande och energigivande föreläsare. Han är marknadschefen, turismentreprenören och inspiratören med erfarenhet och dokumenterad framgång från både multinationella, mellanstora och små företag. På meritlistan hittar vi utmärkelser som Sveriges Bästa Marknadschef,Årets Landsbyggare och Årets Nyföretagare. För mer info Anmäl dig här senast 3 mars

10 april

Dialoglunch

11.45 - 13.00

Näringsliv Ulricehamn bjuder in alla företagare i Ulricehamns kommun till dialoglunch. Vi vill ge dig möjlighet att träffa andra företagare, kommunala tjänstemän och politiker på ett lätt och trivsamt sätt. Boka in datumet nu, mer information kommer.