Kalender

25 oktober

Gå från dröm till verklighet!

18.00 - 21.00 Folkets Hus

Minimässa - Mingelmat - Föreläsare. Inspirationskväll för kvinnor och med kvinnliga företagare. Susanne Liljenberg, grundaren av Granit och restaurangen Creperie & logi, föreläser på temat ”Gå från dröm till verklighet” och ger tips på hur du bygger ett lönsamt varumärke. Biljetter säljs på Ulricehamns Turistbyrå. 180kr/st varav 30kr går till Rosa Bandet.

7 november

Kickstart Digitalisering

Ulricehamn

Vad kan ni göra för att stärka konkurrenskraften och öka lönsamheten med hjälp av digitalisering? Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering. Läs mer och anmäl dig här! 

9 november

Fredagsklubben

07:00 - 09:00 Hotell Bogesund

Frukostmöte som arrangeras i samarbete mellan Företagarna och Näringsliv Ulricehamn AB. Den här gången har vi glädjen att välkomna och få lyssna till Företagarnas nye ordförande Fabian Bengtsson. Läs mer och anmäl dig här!

22 november

#47 Kooperativa Veckan

14.00 - 17.00 Borås

Coompanion i Sjuhärad erbjuder dig en workshop i ”Innovativ modell för personalövertagande av företag”. Att personalen tar över ägande och styrning av ett företag kan ske i olika former och på olika sätt. Torsdagen den 22 nov håller de en workshop där ni diskuterar möjligheten med att överlåta ett företag till personalen som ekonomisk förening. Läs mer och anmäl dig här!

7 december

Fredagsklubben

07:00 - 09:30 Hotell Bogesund

Frukostmöte som arrangeras i samarbete mellan Företagarna och Näringsliv Ulricehamn AB. Denna gång gästas vi av IT-företaget Woocode från Borås samt även få en inblick i vinterns höjdpunkt: FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn. Mera info kommer.