Kalender

29 augusti

Dialoglunch

11:45 Hotell Lassalyckan

Näringsliv Ulricehamn bjuder in alla företagare i Ulricehamns kommun till dialoglunch. Vi vill ge dig möjlighet att träffa andra företagare, kommunala tjänstemän och politiker på ett lätt och trivsamt sätt. Läs mer och anmäl dig här!

31 augusti

Fredagsklubben

07:00 - 09:30 Hotell Bogesund

Samtliga partier i kommunstyrelsen bjuds in för att ge sitt partis ambitioner med att stötta företagandet såväl i vår kommun som riks. Läs mer och anmäl dig här!

3 september

Väx med ditt företag – kommundag Ulricehamn

08:00 - 17:00 Företagsbesök

Befinner ni er i en tillväxtfas och vill ta ert företag till en ny nivå? Boka ett individuellt möte med Näringsliv Ulricehamn och Connect Sverige Region Väst där just ni kan få reda på vilket stöd ert företag kan få i er tillväxtresa. Vi kommer ut och besöker er under dagen. Läs mer och boka tid här!  

15 september

Inspirationsresa med tema småskalig matproduktion och hantverk!

08:00 - 16:00

Följ med Näringsliv Ulricehamn på en inspirationsresa till härliga Orust och Tjörn, där vi besöker Tavlebord Honungsgård, Tavlebord Lanthandel och Lottas Bak & Form. En resa för dig som vill se hur andra inom småskalig matproduktion, hantverk och besöksnäring arbetar och vill få nya nätverk, tips och idéer. Läs mer och anmäl dig här!

2 oktober

Think Business

Borås

Under hösten kör Inkubatorn i Borås tillsammans med ALMI en ny seminarieserie Think Business. Think Business ger dig specifik kunskap och ett nätverk av människor med specialistkompetens inom flera affärsutvecklingskritiska kompetensområden som med största sannolikhet kommer att bli aktuella i ditt företags utveckling. Är du och ditt företag intresserad av att ansöka om en plats och få chansen till en unik möjlighet till kostnadsfri rådgivning och kompetensutveckling? Läs då mer och ansök här!