Tidigare Kampanjer

InfoPoint

2016 startade vi tillsammans med Borås Regionen upp ett projekt med InfoPoints. Vi startar InfoPoints på strategiska platser för att ge besökare i Ulricehamn ett värdskap i världsklass. En InfoPoint innebär att en anläggning blir en plats för turistinformation och värdskap, det ska finnas mer kunskap än hos dem som har ett broschyrutlägg. Detta är ett arbeta som har fortsatt och pågår regelbundet.

Läs mer

Söndagsbilaga i Aftonbladet

Här annonserar vi i söndagsbilagan i Aftonbladet tillsammans med kommunerna i Sjuhärad

Upptäck Ulricehamn med Audioguide

Vi har valt ut ett trettiotal sevärdheter och platser som du kan lyssna på och lära dig mer om. Det är ett spännande och lättillgängligt sätt att bli guidad i omgivningarna. Detta är ett av de mervärdena som vi arbetar med för att förhöja besökarnas upplevelse.

Audioguiderna

Annons i Västsvenska Arenan 2017 och Dagens Industri

Änglagårdsveckor

2017 var 25 år sedan Colin Nutleys första film i serien om Änglagård hade premiär (1992) och då sågs den av över 1 miljon biobesökare. Filmen är numera en svensk filmklassiker. Detta uppmärksammade vi! Den 28 aug till den 10 sep hade vi aktiviteter runt om i kommunen med koppling till Änglagårdsfilmerna. Det blir bland annat bussturer, utställning och filmvisning.

REKO-ring Ulricehamn

Den 24 augusti 2017 hölls ett informationsmöte om REKO (lokalt producerad mat direkt från producent till konsument utan mellanhänder) och det var väldigt roligt att se att intresset för lokal mat är så stort. Den 7 september var första utlämningstillfället för REKO-ring Ulricehamn. Är du intresserad av vad detta är så ansöker du om medlemskap i sluten grupp på Facebook, (REKO-ring Ulricehamn).

Hitta gruppen här

Reklamfilm för boende rullade på TV4 under vecka 39

Lassalyckan och Västgötaloppet rullade på TV4 under vecka 36

Ulricehamn har varit på SF bio i Borås och Jönköping:

Gällstad sågs på TV4 vecka 19 & 20

Lassalyckan sågs på TV4 vecka 21 samt på TV3 under VM-kvalen & Champions League matcherna

Ulricehamn som evenemangsstad sågs på TV4 vecka 21 samt på TV3 under VM-kvalen & Champions League matcherna