Mark och lokaler i Ulricehamn

Ett av Sveriges bästa logistiklägen.

Har du planer på att etablera i Ulricehamn? Kontakta oss på Näringsliv Ulricehamn. Vi hjälper dig hitta lediga lokaler eller mark för byggnation. Genom att utnyttja vår kompetens och vårt nätverk av kontakter blir din etablering här så smidig och enkel som möjligt.

Allt fler företag hittar till Ulricehamn, och det går bra för företagen som redan finns här. Många behöver bygga ut för att utöka sin verksamhet. På vårt Industriområde i Vist är det utsålt och de sista tomterna håller nu på att bebyggas, men det finns flera bra och attraktiva lägen på våra andra områden såsom Hester och Rönnåsen.

Årets nykomling på listan för bästa logistikläge

Ulricehamn blev utsedd till årets nykomling och landets 16:e bästa logistikläge när tidningen Intelligent Logistiks utsåg Sveriges bästa logistiklägen 2018.  Listan tas fram med poängsättning utifrån olika kriterier. Det är unikt att en kommun får ett eget logistikläge då de andra som placerade sig på listan utgörs av olika regioner. Tidningen Intelligent Logistik skriver att det i Ulricehamn ”finns tillgång till detaljplanerad industrimark till lågt pris jämfört med de närliggande logistikfästena Jönköping och Borås. Med endast fyra mil till Jönköping och 10 mil till Göteborgs hamn har Ulricehamn geografisk närhet till två av Sveriges starkaste logistikfästen”.

Söker du en fastighet eller lokal att hyra i Ulricehamn? Lediga objekt hittar du här.

Näringsliv Ulricehamn ABs egna markannonser hittar du här!

Mark – industrimark

Vi hjälper dig att hitta rätt område för din etablering. Vägleder dig till information om de områden som finns, i attraktiva lägen med bra kommunikation. Det finns både industrimark i centralorten och utanför.

Här hittar du alla lediga tomter för industri och näringsliv som Ulricehamns kommun i dagsläget äger och som ligger till försäljning.

Ulricehamns industrimark utökas och ett nytt område är på gång – Rönnåsen etapp 2. Planområdet är cirka 45 hektar och avgränsas i norr av RV 40 och i väster av Rönnåsen etapp 1.

Läs mer om hur arbetet går med Rönnåsen etapp 2 här.

Hester

För industri, verkstad och logistik.

Rönnåsen

För industri, verkstad och logistik. Tomter i olika storlekar.

Övriga områden

Områden utanför centralorten.

Kontakt

För mer information om de olika områdena, kontakta:

Annica Berglund
Näringslivsutvecklare

Telefon: 0321-59 59 63
annica.berglund@nuab.eu

Här hittar du mer information på Ulricehamns Kommuns sida om taxor och avgifter.

Läs mer om taxor och avgifter

Lokaler

Näringsliv Ulricehamn har inga egna lokaler att hyra ut. Men du är välkommen att höra av dig både om du vill hyra en verksamhetslokal eller om du har en lokal som du vill hyra ut. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig med förslag och kontakter.

Läs mer om lediga lokaler

Har du lediga lokaler som du vill hyra ut? Då kan du skapa ett gratiskonto och lägga ut din lokal på m2finder. Om du skriver ”Ulricehamn” i fältet för ”område” så kommer din annons automatiskt upp i flödet på denna sida.

Läs mer om fastighetsägare som hyr ut bostäder verksamhetslokaler

Broschyr – Etablering

Näringsliv Ulricehamn är den naturliga samarbetspartnern och länken mellan näringsliv, kommun och regionala organisationer i Ulricehamn. Vi hjälper dig genom din etablering.

Här hittar du vår broschyr