Laddar Evenemang

Evenemang i 5 december, 2019

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

Startup Sweden Bootcamp Industri

4 december, 2019 - 5 december, 2019
Tillväxtverket, Västgötagatan 5
Stockholm,
+ Google Map

Nu har ni, små och medelstora svenska industribolag chansen att delta i Startup Sweden Bootcamp - Industri. Syftet med programmet är att skapa tillväxt, större innovationskraft och tillföra spetskompetens genom samverkan med innovativa företag och kontakter med stora företag. Läs mer och anmäl dig här!

Mer information »

07:30

Systematiskt arbetsmiljöarbete – smartaste vägen till kvalitet och affärsutveckling

5 december, 2019 @ 07:30 - 09:30
TP-Huset, Boråsvägen 17D
Ulricehamn,
+ Google Map
Kostnadsfritt

Välkommen till ett inspirerande kunskapsseminarium som ger dig verktygen för att förvandla krav och regelverk till en morot i stället för en piska. Det kommer att ges tips om hur du håller ordning på arbetsmiljökrav, hur dessa förankras i organisationen och hur du genom detta kan utveckla både individ och organisation. - Håller vi koll […]

Mer information »

09:00

Connect to Scaleup 3×17 – Sjuhärad

5 december, 2019 @ 09:00 - 10:30

Idéer, tankar, kunskap och erfarenhet är till för att spridas och delas! Under Connect´s nya högprofilerade koncept får du en späckad timma med 3×17 inspirerande minuter av vassa talare som delar med sig av kunskap och erfarenheter kring den röda tråden uppskalning. Läs mer och anmäl dig här!

Mer information »

Handledarutbildning för chefer och personal -Bli en lönsam guide på jobbet!

5 december, 2019 @ 09:00 - 15:00

Dags att gå från ord till handling? Välkommen att rusta dig och din organisation med en kostnadsfri utbildning i hur du eller ni möter människor som behöver lite extra omsorg vid praktik eller anställning - och lär om vinsterna med det! Läs mer och anmäl dig här! 

Mer information »
+ Exportera evenemang