Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Att lyckas med måltidsturism

april 22 @ 18:00 - 19:00

Allt fler vill uppleva smaken av en plats. Mat och dryck har blivit en av de viktigaste delarna av en turistupplevelse och måltidsturism har potential att skapa såväl konkurrenskraft som tillväxt hos företag på landsbygden!
Visste du att måltidsturism är det område som ökar mest inom turism och idag står för 40% av den globala turistmarknaden? Eller att matturister i snitt spenderar upp till 50% av sin reskassa på mat och dryck? Måltidsturism möjliggör en unik marknadsföringsmöjlighet för Sjuhärad genom att lyfta smaker och upplevelser.

Men vad är receptet för måltidsturism? Eva Jilkén, projektledare och strateg inom måltidsturism och platsmarknadsföring, delar med sig av sina bästa tips. Eva arbetar idag som ansvarig projektledare för SMAK63. SMAK63 är Nordens första digitala kunskapscenter med syfte att stärka Nordens gröna bälte som måltidsdestination.

Den här inspirationsföreläsningen är en del av Leader Sjuhärads årsmöte men alla är välkomna att delta. Du väljer själv om du vill delta även under årsmötesförhandlingarna som tar vid klockan 19.00 när föreläsningen är slut eller inte.

Föreläsningen genomförs via Zoom och du får en länk efter att du anmält dig.
Anmäler dig gör du här: https://bit.ly/3t6cF6K

Detaljer

Datum:
april 22
Tid:
18:00 - 19:00
Webbplats:
https://bit.ly/3t6cF6K

Detaljer

Datum:
april 22
Tid:
18:00 - 19:00
Webbplats:
https://bit.ly/3t6cF6K