Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dialoglunch – E-handel

december 11 @ 11:45 - 13:00

- Kostnadsfritt

Näringsliv Ulricehamn bjuder in alla företagare i Ulricehamns kommun till dialoglunch den 11 december. Vi vill ge dig möjlighet att träffa andra företagare, kommunala tjänstemän och politiker på ett lätt och trivsamt sätt.

Handeln är mitt uppe i ett stort paradigmskifte i och med den snabba digitaliseringen och e-handelns snabba tillväxt. Kom den 11 december och lyssna på hur branschen i Boråsregionen samlar sig för att gemensamt möta framtidens utmaningar i föreningen E-handelsstaden Borås. E-handelsstaden Borås målsättning är att utveckla vår regions position som ett modernt handelsområde in i framtiden och skapa möjligheter till investeringar, etableringar och tillväxt. Från E-handelsstaden Borås kommer föreningens ordförande Sten Selin och Karina Andersson.

Vem är E-handelsstaden Borås till för?

Alla företag och verksamheter med intresse för e-handel, logistik, IT och närliggande områden är välkomna som medlemmar i E-handelsstaden Borås.  Ulricehamn är en viktig del av Boråsregionen och det finns idag en handfull företag från Ulricehamn som är medlemmar i E-handelsstaden Borås, men det finns plats för fler.

Eventuella frågor besvaras gärna av:
Annica Berglund, Näringslivsutvecklare
Telefon 0321-59 59 63
E-post: annica.berglund@nuab.eu

Anmäl dig senast den 6 december.


Jag vill ha en deltagarlista via mejl när anmälningstiden gått ut och GODKÄNNER att mitt namn och företag/organisation står med på den.Jag godkänner INTE att mitt namn och företag/organisation står med på en deltagarlista.

Om du är anmäld och får förhinder vill vi gärna att du hör av dig.

Detaljer

Datum:
december 11
Tid:
11:45 - 13:00
Pris:
Kostnadsfritt

Arrangör

Näringsliv Ulricehamn AB
Telefon:
0321-59 59 60
E-post:
info@nuab.eu

Plats

Hotell Lassalyckan
Sanatoriebacken 10
Ulricehamn, 523 32 Sverige

Detaljer

Datum:
december 11
Tid:
11:45 - 13:00
Pris:
Kostnadsfritt

Arrangör

Näringsliv Ulricehamn AB
Telefon:
0321-59 59 60
E-post:
info@nuab.eu

Plats

Hotell Lassalyckan
Sanatoriebacken 10
Ulricehamn, 523 32 Sverige