Laddar Evenemang

« All Events

Vasaloppsträff på Hotell Lassalyckan

september 17 @ 08:00 - 09:00

Näringsliv Ulricehamn bjuder in till Vasaloppsträff på Hotell Lassalyckan fredagen den 17 september och du är varmt välkommen att delta.

Lassalyckan blev 2011 ett certifierat Vasaloppscenter inom Vasaloppets alla tre grenar, cykel, skidor och löpning. Näringsliv Ulricehamn äger och förvaltar varumärket och har sedan starten samarbetat med Vasaloppet kring marknadsföringsinsatser och certifieringar.

Den 17 september kommer Johan Rydén Eventchef Vasaloppet, Mats Rylander projektledare för Vasaloppets 100-årsjubileé och VD:n för Vasaloppet Johan Eriksson ner till Ulricehamn och berättar om sin organisation och den kommande jubileumsturnén. Vasaloppet firar 100 år 2022 och kommer med start i oktober att ge sig ut på en rörelseturné runt om i landet. Vasaloppets syfte, att sätta folk i rörelse och få fler att uppleva naturen, kommer att genomsyra hela 100-årsfirandet. Den 23 oktober kommer Vasaloppet åter till Ulricehamn och vi kommer arrangera en dag fylld med spännande aktiviteter.

Ulricehamn och Lassalyckan fick 2020 en certifierad Vasaloppscoach då Markus Jönsson, en redan väletablerad coach för främst skidor och rullskidor bestämde sig för att ansöka. Markus sällar sig nu till skaran av välkända och etablerade Vasaloppscoacher som Johan och Anna Olsson, Staffan Larsson, Mattias Svahn och Rikard Tynell. Näringsliv Ulricehamn har stöttat Markus i hans satsning och vi har sedan tidigare ett väl fungerande samarbete och marknadsför de läger och kurser han arrangerar i Ulricehamn. Markus kommer att berätta om sitt företag, hur han arbetar idag med att coacha och utveckla med utgångspunkt ifrån egna erfarenheter och vilka planer som finns framöver.

Vi ser fram emot att kunna träffas live och hoppas att du har möjlighet att delta. Välkommen till Lassalyckan!

Frukost serveras i hotellets nya konferensavdelning från kl.07.30.

Passa också på att titta på den nya hotelldelen som stod klar vid årsskiftet innan mötet startar.

 

Anmäl dig via formuläret:

  Detaljer

  Datum:
  september 17
  Tid:
  08:00 - 09:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  Telefon:
  0321-59 59 60
  E-post:
  info@nuab.eu

  Plats

  Hotell Lassalyckan
  Sanatoriebacken 10
  Ulricehamn, 523 32 Sverige
  + Google Map

  Detaljer

  Datum:
  september 17
  Tid:
  08:00 - 09:00

  Arrangör

  Näringsliv Ulricehamn AB
  Telefon:
  0321-59 59 60
  E-post:
  info@nuab.eu

  Plats

  Hotell Lassalyckan
  Sanatoriebacken 10
  Ulricehamn, 523 32 Sverige
  + Google Map