Julen kommer rekordtidigt till Ulricehamn!

I år kommer julstaden att dekoreras och tändas upp redan fredagen den 8 november. Butikerna har julskyltning och den vackra julbelysningen runt fönster, dörrar och tvärs över gågatan finns på plats redan från klockan 15 den 8 november. Även Stora Torgets stora ståtliga gran samt gågatans alla mindre granar kommer finnas på plats för att få till den riktiga julstämningen.

2019-10-29

Anledningen till den tidigare julskyltningen i år är att Colin Nutley återigen har valt att förlägga stora delar av inspelningen av sin nya produktion och fortsättningen på succéserien Bröllop, Begravning och Dop i Ulricehamn.

”När de hade varit här ett par veckor och filmat för Bröllop, Begravning och Dop fick vi frågan om vi kunde tänka oss en tidig julskyltning. Vi hakade på direkt. Det är väldigt roligt att de tycker att vår gågata är så charmig och fin att de ville ha med den i serien”, säger Linda Fritzson handelsstrateg på Näringsliv Ulricehamn.

För mer information kontakta:

Linda Fritzon - personal

Linda Fritzson
Handelsstrateg

Telefon: 0321-59 59 69
linda.fritzson@nuab.eu

Arbetar med och för utveckling av handeln i Ulricehamn. Ansvarar för samt arrangerar event och aktiviteter för Ulricehamns Cityförening.